Survivor Meksika, komşuda çekilecek!

Acun Medya Yapım'dan Volkan Savaşçı, çekimleri Göbü, Filyos, Bütçealtı, Çaycuma ve Zonguldak’ta yapılacak olan Survivor Meksika yarışmasının 1O-17 Temmuz tarihleri arasında çekileceğini söyledi.

Survivor Meksika çekimleri için yaklaşık 200 kişilik ekip Zonguldak'a gelecek. Acun Medya ekibi, Survivor Meksika çekimleri için yerel halktan da bir çalışma ekibi kuracak.

Tamamı Meksikalı yarışmacılardan oluşacak ve çekimleri bir hafta sürecek Survivor Meksika, Meksika televizyonunda yayınlanacak.

Acun Medya, bugüne kadar Dominik Cumhuriyeti, Survivor Yunanistan, Çekya, Güney Afrika Cumhuriyet, Moğolistan, Şili, Bulgaristan, Venezuela, İsviçre, Kuzey Makedonya, Sırbistan, Danimarka, Norveç, İsrail, Gürcistan, Fransa, İsveç, İspanya, Kuzey Makedonya, İskandinavya, Rusya, Portekiz, Polonya, Pakistan, Macaristan, Litvanya, Letonya, Japonya, İtalya, Finlandiya, Filipinler, Fiji, Estonya, Ekvador, Hırvatistan, Kolombiya, Birleşik Krallık, ABD, Belçika, Hollanda, Avusturya, Avustralya, Arjantin, Azerbaycan, Almanya ve Arap ülkelerinde Survivor yarışmaları çekerek o ülkelerde yayınlanmıştı.