Tosya'da makam değişimi!

Tosya Belediyesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam değişimi yapıldı. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'in koltuğuna Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinden İpek Sağlam oturdu.

Tosya Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'i ziyaret etti. Ziyarette 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi İpek Sağlık Başkan Kavaklıgil'in makamına geçti.

Tosya Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada;  "Makamlar geleceğimizin teminatı çocuklarımıza emanet. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile ülkemizde her yıl olduğu gibi bu yıl da makam koltuklarına çocuklar geçti.  İlçemiz Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerimizden İpek Sağlam Tosya Belediye Başkanlığı makamını devraldı.  Nazik ziyaretlerinden dolayı Okul Müdürümüz Suat Aktürk, sınıfı öğretmeni Fadime Mert Çoban ve sınıf öğrencilerimiz Kutay Kaan Ertaş, Erva Menteş, Ayşe Sena Turan ve Beyza Dilek Cinhasan'a teşekkür eder saygılarımızı sunarız" denildi.

,